Superhundene

Monster søker deltakere til en eventuell sesong 2 av Superhundene.

7. januar 2019

HAR DU, ELLER NOEN DU KJENNER, BEHOV FOR LITT EKSTRA HJELP I HVERDAGEN?

Monster leter etter mennesker med ulike funksjonsnedsettelser og behov som kunne hatt bruk for en hjelpende hund i hverdagen, til mulig ny sesong av Superhundene.

Klikk på HER for å lese mer og komme inn på siden der man kan fyll inn søknadsskjema

___________________________________

5. januar 2019

I snart et år har Maren jobbet i Monster for NRK med å lage dokumentarserien Superhundene. I Superhundene finner Maren omplasseringshunder til folk med ulike typer fysiske eller psykiske utfordringer som trenger en god venn og hjelper i hverdagen. Sammen med ny eier trenes hundene slik at de kan hjelpe dem med noen praktiske utfordringer, som for eksempel å plukke opp ting fra gulvet, bidra til å få mer sosial kontakt, eller berolige og avbryte panikkangst. Hundene trener i flere etapper. Hoveddelen av treningen, ble gjort hjemme hos Jørgen og Maren der de sammen står for all innlæring.

Første episode er helt spesiell for oss da den handler om en hund som har fått et veldig stort rom i hjertene våre – den forlatte hunden Lucky. Episoden sendes første gang på NRK1 søndag 6. januar kl 20.55.

Det er totalt 8 episoder og det slippes en hver søndag fremover. Alle episodene kan sees på NRK nett-TV når som helst etter de er sluppet.

https://tv.nrk.no/serie/trailere/2018/KMMA90101519